Kungörelser för de troende som deltar i liturgin i kyrkan i Skellefteå

Välkomna till S:ta Maria katolska kyrka i Sjungande dalen.

  1. Vanligtvis firas den heliga Mässan på onsdagar och fredagar kl. 18.00 (se kalender). Söndagen högmässa firas kl. 11.00 varje söndag. En gång i månaden, vanligtvis torsdagar, firas den heliga Mässan enligt Syro Malabarisk rit. (se kalendern).
    Alla är varmt välkomna till församlingens gudstjänster. För dop och vigsel kontakta f. Per i god tid.
    Om du har frågor är du välkommen att ringa fader Per Idergard 070-67 537 47.
  1. Tillfälle till bikt: De dagar då den heliga Mässan firas offentligt, på vardagar: onsdagar kl 17.30, fredagar kl. 17.30 och på söndagar: kl. 10.00 – 10.45, (eller bestäm tid med prästen).
  1. Barn- och konfirmandundervisningen för höstterminen 2023 börjar efter sommaren den 16 september, kl. 12.00 – 14.30 ! Den återkommer var tredje vecka (se kalender). Barn- och ungdomar från 7 år och uppåt är välkomna att delta i undervisningen i vår katolska tro. Vi välkomnar alla nyinflyttade att delta i undervisningen i vår församling.
  1. De katoliker som ännu inte har registrerat sig i församlingen uppmanas att göra det genom att använda sig av blanketten. Man kan ladda ner blanketten på stiftets hemsida och församling hemsida. Man kan ta med blanketten till prästen.

För mer information, se kyrkotorget: https://www.kyrktorget.se/katolskakyrkan.skelleftea